پرس وکیوم تک سینی آسانسوری تراشه صنعت آغاج

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری تراشه صنعت آغاج


پمپ وکیوم روغن در گردش  چیست؟

پمپ وکیوم روغن در گردش که اصطلاحا پمپ وکیوم روغنی نیز نامیده می شود یکی از انواع برتر پمپ های وکیوم موجود در بازار می باشند که جهت ایجاد خلاء مورد استفاده و بهره برداری قرار میگیرند. پمپ وکیوم روغن در گردش جزو پمپ های با رده ی متوسط محسوب می شوند و عمده کاربرد این سری از پمپ های وکیوم در صنایع متوسط می باشد .

هماهگونه که از نام آن نیز بر می آید در پمپ وکیوم روغنی ، یا پمپ وکیوم روغن در گردش برخلاف پمپ وکیوم آبی یا آب در گردش از روغن استفاده می شود.مکانیسم عملکرد پمپ وکیوم روغنی بدین صورت است که با گردش روتور بوسیله الکتروموتور، روغن وارد سیلندر می شود.  سیلندر وظیفه ی آبکاری ، روغن کاری و خنک کردن قطعات را بر عهده دارد . تیغه ها فضای خالی موجود میان روتور و سیلندر را از طریق تماس با دیواره ی داخلی سیلندر به دو نیم تقسیم می کنند که مقداری از هوای موجود در محل وکیوم در آن حبس می شود. حرکت روتور حجم فضای خالی را کاهش داده و هوای داخل آن را متراکم می کند و نیروی حاصل از این فشار سبب خروج هوا و مقداری روغن می شود.

مشخصات فنی پمپ وکیوم روغن در گردش

پمپ وکیوم روغنی در دو نوع پمپ وکیوم روغنی تک مرحله ای و پمپ وکیوم روغنی دو مرحله ای تقسیم می شود . همچنین پمپ وکیوم روغنی را می توان به سه نوع گیرانداز ، تراکمی و چگالشی تقسیم کرد. از مزایای این پمپ وکیوم می توان به کاهش مصرف برق به نسبت به سایر انواع پمپ ها و قدرت بالا در ایجاد خلا ، اشغال کم فضا و کم صدا بودن اشاره کرد.

پمپ های وکیوم روغن در گردش ( پمپ وکیوم روغنی)  به دو نوع پمپ وکیوم روغنی تک مرحله ای و پمپ وکیوم روغنی دو مرحله ای تقسیم بندی میشوند. از بعدی دیگر پمپ های وکیوم روغن در گردش را می توان به سه نوع گیرانداز، تراکمی و چالشی تقسیم بندی کرد.

از مزایای برتر پمپ های وکیوم روغن در گردش نسبت به نمونه های خشک و آب در گردش می توان به مصرف کم برق، قدرت بالا در ایجاد خلا ، اشغال کم فضا و صدای کم پمپ وکیوم اشاره کرد . که البته این سری از پمپ های وکیوم قیمتی به مراتب بیشتر نسبت به نمونه

کاربرد پمپ وکیوم روغنی در صنعت

بیشترین موارد مصرف پمپ وکیوم روغنی در صنایعی است که به حجم کمی از خلاء نیاز دارند ، مانند صنایع طلا سازی ، صنایع چاپ ، صنایع لاستیک سازی ، صنایع بسنه بندی ، صنایع پزشکی ، صنایع نساجی ، آزمایشگاه ها و ….

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *