وظیفه ی اصلی دستگاه های پپرس وکیوم تک سینی آسانسوری روکش کردن روکش های مصنوعی اعم ای روکش پی وی سی و روکش هایگلاس بر روی قطعات درب های ام دی اف می باشد . در نمونه های جدید این دستگاه ها امکان روکش کردن درب های ام دی اف و نیوپان با روکش های طبیعی ، روکش چرم و پارچه نیز ممکن شده است .

دستگاه های پرس وکیوم در بازار ایران در انواع تک سینی و دو سینی و سه سینی طراحی و تولید میشوند. در این میان دستگاه های وکیوم تک سینی در دو نوع وکیوم صندوقی – صرفی و پرس وکیوم تک سینی آسانسوری می باشد .

دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری گل سرسبد شرکت های ماشین سازی در سال های اخیر بوده است و و اکثر این شرکت ها در چند سال اخیر از این محصول بیشترین تولید را داشته اند.

دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری از نمونه دستگاه های وکیوم با یک میز کار می باشند که در انواع هیدرولیک و پنوماتیک و با ابعاد میز مختلف در بازار موجود می باشند . پرس وکیوم آسانسوری هیدرولیک با جک هیدرولیکی و پنوماتیکی با جک های بادی ساخته میشوند.

ابعاد استاندارد دستگاه های پرس وکیوم اسانسوری ابعاد 120*260 مناسب درب های داخلی و ضد سرقت ، ابعاد 140*300 مناسب درب های کابینت ممبران می باشد . دستگاه های وکیوم آسانسوری در ابعاد 120*340 و 150*340 و همچنین 120*620 و 140*620 نیزز ساخته و روانه  بازار میشود و برای  روکش کردن قرنیز و … مورد استفاده قرار میگیرد.

دستگاه های پرس وکیوم چوب و ام دی اف و دستگاه پرس وکیوم تک سینی اسانسوری  پس از ساخته شدن مصنوعات چوبی نظیر ام دی اف MDF  و نیوپان وارد بازار شدند . نمونه ی اولیه ی  دستگاه های وکیوم و پرس وکیوم نمونه ی پرس وکیوم ممبران بود که توسط شرکت های اروپایی ساخته و به ایران وارد میشده است.

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری
پرس وکیوم تک سینی اسانسوری تصا ماشین با فریم پنوماتیک

با کذر زمان و همه گیر شدن کابینت های روکش پی وی سی  دستگاه های پرس وکیوم ممبران که قیمت بالایی نیز داشتند نتوانستند پاسخگوی نیاز بازار باشند فلذا دستگاه های پرس وکیوم تولید شد که قیمت به نسبت پایین تری داشتند و اقتصادی تر نیز بودند.

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری از انواع پرس های وکیوم بوده که قابلیت های پرس های وکیوم صندوقی ، پرس های وکیوم دومیزه ، پرس های وکیوم تک میزه و پرس های وکیوم سه میزه را می توان بر روی آن نصب و اجرا کرد . پرس وکیوم تک سینی آسانسوری بر روی یک شاسی طراحی و اجرا می شود و هد آن به صورت آسانسوری بالا و پایین می رود .

این دستگاه از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به پرس وکیوم صدفی دارد و تنها تفاوت آن در طرز باز شدن هد آن می باشد که در پرس وکیوم صندوقی یا صدفی به صورت لولایی بوده و در پرس وکیوم  آسانسوری ، همانگونه که از نام آن نیز پیداست به صورت آسانسوری بالا و پایین رفته و عملیات روکش کردن را انجام می دهد.

پرس وکیوم چیست

پرس وکیوم از کنار هم قرار گرفتن دو کلمه ی پرس + وکیوم ساخته شده است

وکیوم :واژه وکیوم (Vacuum) در زبان انگلیسی به معنی خلأ است. جاروبرقی های خانگی نیز نوعی وکیوم هستند. جاروبرقی ها با ایجاد خلأ در محفظه خود باعث می شود تمام اجزای ریز را به داخل خود بکشند.

دستگاه وکیوم ممبران نیز از این خلأ استفاده می کند. به احتمال زیاد، یک بار هم که شده از چسب های نواری برای برگ گرفتن کتاب استفاده کرده اید. بزرگترین مشکل این چسب ها در این است که پس از استفاده حباب هایی روی کتاب شکل می گیرد. حال اگر بخواهیم این تشابه را برای روکش کردن پی وی سی روی ام دی اف به کار ببریم، این حباب ها ممکن است هنگام روکش کردن شکل گیرد.

 دستگاه پرس : دستگاهی است که با استفاده از فشار برای برش یا شکل دهی مواد در حین فرایند تولید محصول مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاها از ابزارهای مختلفی برای تامین نیروی فشار استفاده می کنند.که میتوان به پنوماتیک ، هیدرولیک و نیروی مکانیکی اشاره کرد. انتخاب نوع  دستگاه پرس به پارامترهای زیادی بستگی دارد که می توان به شکل و برش وسختی مواد و … اشاره کرد.  با گذشت زمان  در طول سال تکنولوژی و نواوری ها و روش های تامین فشار پیشرفت های چشمگیری داشته اند که در این دستگاهها نیز لحاظ شده است. از دستگاه های فشار در صنایع ساخت هواپیما ، ماشین ، مبلمان و قالب دهی و… استفاده می شود. از جمله کارهایی که توسط این دستگاه  در صنایع بالا مورد استفاده قرارانجام  می گیرد . برش و شکل دهی  قطعات می باشد.دو نوع از پرس های  محبوب در کارهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد می توان به پرس هیدرولیک و پرس پنوماتیک اشاره کرد.

 برای کسب اطلاعات بیشتر مقالات ذیل را مطالعه کنید

پرس وکیوم چیست – پرس 

پرس وکیوم چیست 

پرس وکیوم چیست – وکیوم 

کاربرد پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

پرس وکیوم آسانسوری در صنعت عملیات  روکش کردن درهای کابینت پس از تراش در توسط دستگاه سی ان سی – روکش کردن انواع قطعات ساخته شده از MDF پس از برش با دستگاه سی ان سی (مانند قطعات تشکیل دهنده یک میز کامپیوتر، یک ست تخت خواب، یک کمد ساخته شده از ام دی اف یا غیره) – روکش کردن درهای از جنس ام دی اف، پس از ساخت در از ام دی اف خام – روکش کردن قطعات خام MDF –

خم با پرس وکیوم فرمینگ اسانسوری
خم با پرس وکیوم فرمینگ اسانسوری

روکش کردن هر نوع محصول ساخته شده از MDF به صورت چند کاره با قابلیت های: وکیوم ممبران خم کاری چوب و … را انجام می دهد

هزینه و تکنولوژی ساخت

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

همانگونه که در بالا نیز بدان اشاره کردیم پرس وکیوم آسانسوری نیز به مانند نمونه ی صدفی بر روی یک شاسی پیاده سازی و ساخته می شود و تنها تفاوت آن با پرس وکیوم صندوقی در طریقی باز شدن درب آن است . با این تفاسیر بدلیل تعبیه ی درب آسانسوری بر روی این نوع محصولات ، اصولا هزینه ی ساخت این نوع پرس وکیوم از نمونه ی صندوقی بالا بوده و قیمت فروش آن نیز در بازار بالا تر از پرس وکیوم صندوقی می باشد .

پرس وکیوم صندوقی بیشتر مناسب کارگاه هایی است که با مشکل جا روبرو هستند .

مشخصات دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری  تولید گروه فنی و مهندسی تراشه صنعت آغاج دارای امکاناتی  نظیر سیستم تمام اتومات  ، قابلیت برنامه ریزی و سیستم کنترل از راه دور می باشد.از مزیت های دیگر دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری ، سنسور حرارتی مادون قرمز جهت اندازه گیری دقیق دمای محیط کار و محفظه ی کوره ی حرارتی می باشد.

دستگاه  مجهز به پارتیشن طولی و عرضی برای روکش کردن قطعات کوچک در جهت نیل به هدف صرفه جویی در مصرف روکش و برق از قابلیت های سفارشی دستگاه وکیوم تک سینی آسانسوری می باشد. این دستگاه دارای صفحه سیلیکون جهت پرس کردن روکش طبیعی و فرم دهی قطعات چند لایه و سیستم کنترل فشار یا به عبارتی  فشار معکوس  جهت روکش کردن درب با شبکه کاغذی هانیکم و قطعات ظریف می باشد.

نوع کاربری پرس وکیوم آسانسوری
ابعاد دستگاه 2200*3200 MM
ابعاد کارگیر مفید 1250*2800 MM
سیستم عملکرد محفظه حرارتی لولایی/هیدرولیک
سیستم عملکرد فریم کلمپی / پنوماتیک
تعداد میز کار 1 عدد
نوع پمپ وکیوم روغن در گردش
سیستم ضد چروک دارد ( اتومات )
سیستم کنترل دستگاه دستی/ اتوماتیک
رول گیر دارد

قابلیت ها :
– روکش کردن درهای کابینت پس از تراش در توسط دستگاه سی ان سی
– روکش کردن انواع قطعات ساخته شده از MDF پس از برش با دستگاه سی ان سی (مانند قطعات تشکیل دهنده یک میز کامپیوتر، یک ست تخت خواب، یک کمد ساخته شده از ام دی اف یا غیره)
– روکش کردن درهایی از جنس ام دی اف، پس از ساخت در از ام دی اف خام
– روکش کردن قطعات خام MDF
– روکش کردن هر نوع محصول ساخته شده از MDF

روش کار دستگاه های پرس وکیوم یا روکش پی وی سی

– مالیدن چسب مخصوص بر روی سطح قطعه
– کشیدن لایه  نازک چوب ( روکش های چوبی ) بر روی قطعه کار
– قرار دادن قطعه روکش خورده داخل دستگاه
– گرم کردن و چسباندن لایه از طریق ایجاد خلا در دستگاه
روکش های مورد استفاده :
– روکش از جنس PVC
– روکش چرمی
– روکش کاغذی
– روکش نازک  چوبی
– ابعاد میز کار:  ابعاد استاندارد میز ۱۲۵*۲۶۰  و ۱۴۰*۲۸۰
– نوع پمپ: XD-63
– روش ورود و خروج قطعات در دستگاه: حرکت روی میز کار به داخل یا خارج محفظه
– ظرفیت تخلیه پمپ خلا: ۲۰ لیتر
– فشار خلا : -۰٫۷ مگاپاسگال
– دقت تکرار مجدد دستگاه: ۰٫۰۱ میلی متر
– مصرف برق دستگاه : ۱۸-۲۴ آمپر در برق ۳ فاز
– وزن دستگاه: ۱۶۰۰ کیلوگرم
– ابعاد دستگاه: طول: ۶۷۰ سانتیمتر عرض: ۱۷۰ سانتی متر ارتفاع: ۱۵۰ سانتیمتر

حوزه های استفاده از دستگاه پرس وکیوم تک سینی آسانسوری

تولید کابینت، تولید سیسمونی، تولید در، تولید ست خواب، تولید مبلمان اداری، دکوراسیون و …

   توضیحات:
– قابلیت روکش کردن با لایه PVC و لایه های روکش چوبی (Veneer)
– دارای صفحه سیلیکا-ژل ضد پارگی
– مجهز به سیستم گرمایش مادون قرمز و تحت کنترل کامپیوتر با قابلیت روکش کردن ظرف ۳ دقیقه
– تنظیم خودکار فشار توسط سیستم.
– دارای نشانگر گرمای دیجیتال
– دارای سیستم فشار دیجیتال آتونیکس (هانیکم)
– پشتیبانی از ارتفاع مفید قطعه کار تا ضخامت ۲۰۰ میلیمتر
– سیستم پارتیشن جهت جلوگیری از پرت کار در روکش کردن قطعات کوچک
– دارای سیستم ضد چروک
– مجهز به سیستم عیب یاب فارسی زبان
تعداد المنت ها : ۲۴ عدد
نوع المنت ها : تابشی حرارتی ۱۰۰۰ وات ساخت آلمان
سیستم عملکرد محفظه ی حرارتی : آنالوک کلمپی / اتومات پنوماتیک ( بسته به نیاز)

فیلم کارکرد دستگاه های پرس وکیوم آسانسوری 

دستگاه پرس وکیوم آسانسوری   مناسب خم و روکش طبیعی 
دستگاه پرس وکیوم آسانسوری با ایجاد تقویت در بخش هایی از جمله میز دستگاه و قسمت رویی دستگاه که مجهز به چادر ها ی سیلیکونی میشود قادر به خم ام دی اف و تخته سلایی و همچنین روکش های طبیعی ، علاوه بر روکش های مصنوعی میشوند .

 در این سری از دستگاه های پرس وکیوم آسانسوری سیستم حرکتی کوره از نوع هیدرولیک می باشد ، هیدرولیک بودن سیستم حرکتی کوره علاوه بر قدرتی نمودن جک ها و لحاظ استاندارد ایمنی کوره موجب تسهیل در عملیات خم نیز میگردد
 
دستگاه وکیوم آسانسوری روکش پی وی سی 
 دستگاه پرس وکیوم آسانسوری مناسب روکش های مصنوعی از قبیل روکش های پی وی سی و روکش های هایگلاس و نایلونی نیز از دیگر محصولات تولیدی ما می باشد . این دستگاه با قدرت مکش فوق الاده بالایی عملیات روکش کردن را انجام می دهد

چرا تراشه صنعت آغاج را برگزینید !

گروه صنعتی تراشه صنعت آغاج (تصا ماشین)با تلاش متخصصان و مدیران فنی و مهندسی سعی نموده ،پرس وکیوم ساخت این مجموعه را از لحاظ کیفی به سطح استاندارد مورد نظر مشتریان خود برساند . دستگاههای پرس وکیوم موجود در بازار داخلی به علت عدم رعایت استاندارد های لازم به لحاظ حرارت دهی روی سطح PVC و همچنین عدم رعایت تقسیم بندی مساوی مکش سطح داخلی نیز نهایتا خروجی قطعه کار های وکیوم شده از کیفیت سطحی خوبی برخور دار نبوده و رنگ PVCانتخاب شده حین وکیوم تغییر می نماید بجهت یکسان نبودن گرمایش سطحPVCدر زمان وکیوم عملیات کشش روکش PVCنامنظم بوده و رنگ قسمت هایی که بیش از حد وکیوم شده تغییر می نماید.

گروه صنعتی تراشه صنعت آغاج (تصا ماشین)با تکیه بر پیشنهاد مشتریان با تجربه و همچنین نیرو های متخصص خود کلیه عیوب و نقص فوق را برطرف نموده و در نهایت دستگاهی ایده ال را روانه بازار نموده است که به طور خلاصه به شرح ذیل است. *میزهای وکیوم دستگاههای ساخت این مجموعه از ورق ۳ میل و بصورت یکپارچه خمکاری شده و بجهت محکم شدن استراکچر و شاسی میز از کلاف خمکاری استفاده شده و قسمت داخلی شیر بصورت زاویه ۳۰ درجه می باشد که این امر باعث استحکام بیشتر کلاف اصلی میز و جلوگیری از دفرمه شدن و جلوگیری از جوشکاری اضافی مد نظر مدیران فنی و مهندسی بوده است.

*جهت یکسان نمودن عملیات وکیوم (مکش میز)در سطح فوقانی میز از شبکه های متعدد سوراخکاری شده به تعداد کافی استفاده شده و مکش پمپ وکیوم از گوشه های میز و سطوح داخلی بصورت یکسان انجام می گیرد تا از احتمال تغییر رنگ PVCجهت یکسان نبودن مکش جلو گیری شده و همچنین سطوح مختلف قطعه کار (فرو رفتگی-برآمدگی سطح قطعه کار)بصورت یکسان وکیوم شود و از جدا شدن احتمالی روکش PVCجلو گیری گردد لازم به ذکر است که اکثر دستگاههای ساخت شرکت های مختلف فقط از قسمت مرکزی میز عملیات وکیوم را انجام می دهد *در اکثر دستگاههای پرس وکیوم ساخت مجموعه تراشه صنعت آغاج (تصا ماشین)با توجه به نظر مشتریان میز عرض ۱۴۰به طول ۹۰cmیا عرض ۱۲۰به طول ۹۰cm(با کارگیر ۷۰cmاندازه درب کابینت )مجزا به دو ست تقسیم شده است که اپراتور دستگاه می تواند در مواقعی که نیاز به کل میز ندارد فقط از ۷۰cmمیز استفاده نماید که اصطلاحا بعنوان آپشن پارتیشن شناخته می شود که در استفاده کل میز اپراتور می تواند جدا کننده از قسمت استراکچر و فریم متحرک باز نموده با تحریک شیر پنوماتیک اصلی از کل میز به صورت یکپارچه استفاده نماید عملیات وکیوم در حالت پارتیشن بصورت کاملا پارتیشن در عملیات وکیوم استارت می شود .

*بجهت تحمل فشار ناشی از وکیوم استراکچر اصلی دستگاه بصورت زاویه دار ساخته شده تا از لحاظ ظاهری و با عنایت به سنگین بودن غیر تحمل وزن حین کار دستگاه داشته باشد . *ورق پانچی داخل میز که در داخل میز استفاده شده از ورق ۵ میل انتخاب شده تا تنش های ناشی از وکیوم را تحمل نموده و گرمایش هیتینگ باکس تاثیری در سطح صاف میز نداشته و در نهایت باعث تابیدن سطح قطعه کار و ورق استفاده شده در میز نشود. پرس وکیوم های ساخته شده توسط گروه صنعتی تراشه صنعت آغاج(تصا ماشین) بجهت تسهیل در جهت هیتینک باکس از الکتروموتور های گیر بکس دار استفاده نموده که اپراتور می تواند با استارت تعبیه شده در کیبورد دستگاه بصورت اتوماتیک یا دستی هیتینگ باکس را حرکت دهد که این .آپشن مخصوص پرسهای وکیوم و غیره می باشد و پرس وکیوم های صندوقی و آسانسوری بصورت تک میزه بوده و نیازی به این آپشن ندارد

*گروه فنی مهندسی تراشه صنعت آغاج(تصا ماشین)جهت کاهش هزینه های تمام شده از کنترل PLCو آنالوگ در کلیه دستگاههای خود استفاده نموده که با توجه به نیاز مشتری جزء آپشن های دستگاهی بوده و دستگاههایی معمولی بصورت آنالوگ تولید می شود مشتری در حین قرارداد می تواند آپشن PLCمد نظر قرار می دهد که کنترل PLC معمولا مجهز به نشانگر دیجیتال می باشند

محصولات